Werkwijze

Wij willen graag het kinderfeest met jullie samen maken waar nog jaren over gepraat wordt, dus doen wij ons best het feest van te maken dat helemaal bij jullie kind past!

Graag spreken wij dan samen met het kind af bij ons in Uden: Hij of zij zal dan zelf aangeven of hij graag de green screen wil doen, of juist een avontuur maken met de poppenkast.

Een op maat gemaakte Kahoot! kwis, is altijd een feest: een leuke mix tussen leuke grappige vragen (geschikt per leeftijd) en vragen die de leuke hobby’s verrassen van de jarige. (Ter voorbereiding stemmen we dit altijd goed af met de ouders)

Op de website zijn de mogelijke onderdelen verdeeld in een keuzemenu en een vast menu: Uit het keuzemenu moet je vooraf kiezen omdat die veel tijd van het feestje vergen. De rest is bijna altijd gewoon aanwezig of kan snel worden opgesteld. Wij zijn extreem flexibel en, zoals je ook in reacties kunt lezen, heerst er een ontspannen sfeer waar van alles mogelijk is.

Na onze kennismaking en de keuzes maken we een offerte voor jullie die zal bestaan uit ons basistarief van €22 per kind plus de extra’s die we hebben besproken.

Ook kunnen wij de frietjes met snacks op het eind van het feest voor jullie regelen, maar om het betaalbaar te houden, mogen jullie alles wat betreft eten en drinken zelf regelen.

Zo zien jullie maar weer, je kunt met ons alle kanten op. Neem maar contact op en we komen er altijd uit!

Daar doen we het allemaal voor: ongelooflijk veel plezier van kinderen!
Daar doen we het allemaal voor: ongelooflijk veel plezier van kinderen!
Deel deze leuke info voor vrienden op...
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print