Een gedachte over “Ideeën voor de toekomst.”

  1. Bedankt voor mijn supergave kinderfeest!
    Fenna 9 jaar (14 kids, 11 meisjes 3 jongens)

    Ik mocht dit jaar weer mijn kinderfeestje bij Kinderfeest Uden geven. Vorige keer vond ik het daar zó leuk dat ik dit jaar weer heel graag wou. Ik mocht al mijn vrienden uitnodigen dus we waren met 14. Het was supergezellig! Eerst gingen we soort van picknicken met taart en cadeautjes en toen hadden we 3 spelletjesrondes. We hebben een proefspelletje gedaan met pingpongballetjes, een Try not to laugh challenge met een mond vol water en we hebben hele leuke foto’s gemaakt met het greenscreen. Daarna stonden er ineens 2 verklede mensen en die zeiden dat ze Linde de Mol en mevrouw Chung heetten. Met hun hebben we in 2 teams het Ik Hou van Holland spel gedaan en dat was echt superleuk! Met vragen die we allemaal snapten en muziek en rare roddelverhalen over ons zelf. We hebben zo hard gelachen! Na het spel konden we allemaal achter de computers om zelf te gaan doen waar we zin in hadden. Ik heb met mijn vrienden geminecraft en sommige hebben gedanst op youtubefilmpjes. Er mag echt heel veel bij Kinderfeest Uden en het is er heel gezellig. Na de frietjes werden we in groepjes thuisgebracht en de kinderen die nog niet gelijk mee hoefden konden gewoon nog blijven computeren. Ik vond het echt het allerleukste en relaxte kinderfeestje OOIT en volgend jaar wil ik weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − 2 =