feestjes

Feestje van Luc 8 jaar

Luc werd 24 maart al 8 en op zijn eigen verjaardag vierde hij z’n feestje bij KinderfeestUden. De kadootjes waren thuis al uitgepakt en ook de taart en ranja waren thuis genuttigd. Bij aankomst op de Protonenlaan rende de kinderen meteen enthousiast naar boven.

Ze wilden het liefst meteen achter een computer schuiven, maar wisten ze toch te verleiden om een spel te gaan spelen, dus we begonnen met “Say Cheese” , bekend van “Alles mag op Zondag”. Na een aantal woorden begonnen sommige kinderen zich te vervelen, dus gingen er alvast 2 naar de dansmatten. Dat bleek moeilijker dan gedacht voor sommigen, maar gelukkig kun je iedere speler ook op “Easy” zetten 😉

Echt leuk werd het pas toen iedereen (ook de ouders) achter een computer meedeed met de “Kahoot!” Kwis! De top van het klassement wisselde na iedere ronde, maar uiteindelijk wist de jarige ook te winnen. Niet zo verwonderlijk, want van de aanwezige vragen waren er heel veel persoonlijk over Luc en over zijn klas. Hoe beter je Luc kent, hoe groter de kans dat je het wist…

Deel deze leuke info voor vrienden op...
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

2 gedachten over “Feestje van Luc 8 jaar”

  1. I’m not sure why but this web site is loading extremely slow for me.
    Is anyone else having this problem or is it a problem on my end?
    I’ll check back later on and see if the problem
    still exists.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × twee =